Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders digiDIEK
28 februari 2019

Voor ons, door ons!!

Voor ons, door ons

Ondersteuners digiDIEK bedankt!!


Zoals u wellicht weet is de website digiDIEK nu voor het 3e jaar “in de lucht”. Vereniging Leefbaar Nieuw-Dijk heeft destijds subsidie van de gemeente en het Oranjefonds gekregen om digiDIEK in te richten en op te starten.

Echter om een website up-to-date te houden, foutjes er uit te halen en aan te passen aan vernieuwingen, is regelmatig onderhoud nodig. Dat onderhoud doet de moederorganisatie van mijnbuurtje in Nijmegen voor ons. Voor dat werk is een contract afgesloten.

Gelukkig zijn er een aantal Nieuw-Dijkse ondernemers die digiDIEK een warm hart toedragen en ons ondersteunen middels een jaarlijkse bijdrage; dank zij hen draaien we bijna quitte. 

Diegenen die digiDIEK nu al ondersteunen, heel erg bedankt.


Bijna is toch nog niet helemaal; dus als er nog groepen , mensen, bedrijfjes zijn, die ons een warm hart toedragen en ons willen ondersteunen, neem dan even contact met ons op.

Samen zorgen we voor een meer verbonden Nieuw-Dijk !!!