Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

vrijwilliger van het jaar 2016

 

Dit jaar werd door Vereniging Leefbaar Nieuw-Dijk, de vrijwilliger van het jaar 2016 bekend gemaakt. Dit keer is gekozen voor een initiatief dat ons allen aangaat en waar we allemaal wat aan hebben. Het betreft een groep enthousiaste vrijwilligers die pas een korte tijd bij elkaar is maar die al zoveel heeft bereikt dat ze zijn beloont met de vrijwilliger van het jaar.

In het voortraject hebben Robby de Reus, Willem Wolters en later Ceciel Raben een mooi concept bedacht. Vervolgens werd dit uitgebreid met de buurtverbinders, Ans Kraus, Anneke Polman, Stanny Baakman, Ceciel Raben, Glenn Duis, Chiel Derksen en Willem Wolters.

Met veel enthousiasme dragen ze de boodschap uit van digiDIEK waarbij geen kans onbenut blijft, Didam op Stelten, Zomer in Gelderland, bijeenkomsten van het Jeugdwerk, DES, schutterij en Sprinkhanen. Overal zijn ze te vinden. Heel veel dank voor de getoonde inzet en veel succes de komende jaren.

 

Deel dit bericht!

Reacties

Henk van Betuw
7 augustus 2016

allemaal van harte gefeliciteerd,en ga zo door

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.