digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Kerstbrunch Steak 'M seniorengroep en vrijwilligers

  • 1375 weergaven


Dinsdagmorgen 18 december 10.30 uur werden de senioren en hun vrijwilligers verwacht bij Steak 'M. Blij verrast was iedereen. Dit alles werd mogelijk gemaakt door Teijin Aramid B.V. te Arnhem en bewerkstelligd door hun medewerker Erik Derksen.

Ieder jaar stelt Teijin Aramid B.V. gelden beschikbaar voor goede doelen die dicht bij hun medewerkers staan. Erik Derksen heeft VLN en de activiteitencommissie van Nieuw Dijk benaderd of zij nog iets wisten voor de Meikever en/of zaken die met de Meikever te maken hebben.

Zo zijn wij erop gekomen om de seniorengroep en hun vrijwilligers een kerstbrunch aan te bieden. De vaste groep vrijwilligers Bets, Marian, Ans, Heike, Odette, Thea, Yvonne en José staan iedere dinsdagmorgen klaar voor de seniorengroep. Er zijn altijd die ochtend leuke activiteiten en tijd voor gezellig praatje en een kopje koffie. Iedere kerst organiseren deze vrijwilligers zelf een geweldige brunch. Zij maken veel eten zelf en genieten met zijn allen.

Dit jaar hebben wij gedacht hen d.m.v. dit geweldige initiatief van Teijin Aramid B.V. in het zonnetje te zetten. Zij hebben dus zelf ook kunnen genieten van een heerlijke brunch en hoefden niets verder te regelen.

Het was een gezellige bijeenkomst met een heerlijk buffet.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.