digiDIEK


 

digiDIEK is een online dorpsplein. Door de ontgroening en vergrijzing hebben we de handen ineen geslagen. We willen als bewoners van Nieuw-Dijk nog meer samen doen, meer dingen delen en weten wat er te doen is in het dorp. Het online dorpsplein digiDIEK (initiatief van de Vereniging Leefbaar Nieuw-Dijk) is dé manier om op de hoogte te blijven en contact te maken met je dorp. Hierdoor blijven we een bijzonder en fijn leefbaar dorp voor jong en oud. 

Verbinden

De buurtverbinders beheren het online dorpsplein waarop je alles ziet wat er in het dorp is: hulp gevraagd, hulp aangeboden, nieuwtjes, gezellige en sportieve activiteiten, spullen te koop of te leen en nog veel meer. Hiermee willen we bereiken dat zowel online als op straat de mensen van Nieuw-Dijk zich nog meer met elkaar verbinden! 

Doe mee!

Meedoen is makkelijk. Schrijf je in en maak je profiel aan. Daarna plaats je makkelijk zelf berichten. Ook kun je instellen dat je elke week of elke dag de buurtmail ontvangt met het laatste nieuws over de onderwerpen die jij interessant vindt. Heb je een vraag? Neem contact met ons op: buurtverbinders  of spreek ons aan in het dorp. We helpen je graag!

Het team digiDIEK 

DigiDiek is meer dan een website en buurtverbinders alleen. Met grote enthousiasme werkt een groep vrijwilligers vele uren voor en achter de schermen om dit alles mogelijk te maken.