Bedrijven en zzp-ers


De start van online dorpsplein digiDIEK is mede mogelijk gemaakt door een eenmalige subsidie van de Gemeente Montferland en het Oranjefonds. Om het platform een blijvende plaats te geven in onze gemeenschap hebben we uw financiële hulp nodig.

Bedrijven en ZZP-ers die gevestigd zijn in Nieuw-Dijk of een sterke binding hebben met Nieuw-Dijk kunnen digitaal lid worden van digiDIEK. Wij bieden in ruil voor het lidmaatschap de volgende mogelijkheden aan om uw bedrijf te presenteren op digiDIEK.

Tip: Als je een bedrijfspagina / groepspagina aanmaakt , is het belangrijk om die termen te gebruiken waarop je via Google gevonden wil worden.

Standaard / basis template

Vermelding van uw bedrijfsprofiel op online dorpsplein digiDIEK. Uw contactgegevens en logo zijn zichtbaar, u kunt vertellen wat uw bedrijf doet, foto's plaatsen en doorlinken naar uw eigen website.

Zie als voorbeeld het bedrijfsprofiel van Trimsalon 4Feet

Compleet template

Alle functionaliteiten van standaard. Daarnaast kunt u als het ware uw eigen website maken binnen het online dorpsplein digiDIEK. U kunt bijvoorbeeld meerdere pagina's met eigen kopfoto's toevoegen, een menustructuur aanbrengen, uw openingstijden vermelden, u kunt uw producten en diensten onder de aandacht brengen, items aan de agenda toevoegen en u kunt acties en aanbiedingen maken voor de bezoekers van digiDIEK.

Daarnaast wordt uw banner op de voorpagina geplaatst (jpeg formaat, max 230 x 126 pixels).

Zie als voorbeeld het bedrijfsprofiel van Minerva

Kosten

Kosten per jaar*StandaardCompleet
Bedrijf/ZZP€ 25,-€ 100,-
   

Maatwerk

Wij kunnen de opmaak, teksten en foto's van uw bedrijfsprofiel verzorgen: prijs op aanvraag.

Wat doet digiDIEK met deze inkomsten?

Met deze inkomsten worden de onderhoudskosten van digiDIEK bekostigd. Alle werkzaamheden achter de schermen worden uitgevoerd door vrijwilligers. Zijn de opbrengsten hoger dan de kosten dan wordt het overschot geïnvesteerd in de Nieuw-Dijkse gemeenschap. Wij zullen in dit geval de bewoners vragen om met voorstellen te komen waar op dat moment behoefte aan is. De Vereniging Leefbaar Nieuw-Dijk zal een keuze maken uit deze voorstellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willem Wolters

*Bedragen worden zonder BTW gefactureerd