Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Afsluiting seizoen 2017/2018 SENIORENHet is al weer even geleden, maar op 26-6 hebben we met de senioren het seizoen afgesloten met een bezoek aan het gemeentehuis  in  Didam.     We kregen koffie met cake, een diapresentatie, een rondleiding door het hele gebouw en bij vertrek nog een presentje in een mooie tas.    Gemeente Montferland bedankt voor het warme welkom.

Daarna hebben we in de Meikever nog een kop soep en een broodje kroket gegeten en een toetje die was aangeboden door TONNIE DIESVELD.    Iedereen kreeg nog een herinnering  aan de boom die bij de pastorie heeft gestaan. Gemaakt door de vrijwilligers van de seniorengroep.   We kunnen terug kijken op een mooi seizoen!!

In het nieuwe seizoen zijn er seniorenmorgens op dinsdag- en donderdagmorgen.  De ene week op dinsdag, de volgende week op donderdag.  

De dinsdag begint op 28 augustus.   De donderdag op 6 september 2018.

U bent weer van harte welkom tussen 10.00 u en 12.00 uur in de Meikever. Ook als u nog niet eerder geweest bent. Kom gerust eens kijken.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.