digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Ans Kraus verkeert in hogere sferen!

  • 489 weergaven


Op donderdag 5 september was het dan zover, eindelijk kon Ans Kraus haar gewonnen prijs tijdens de afgelopen Pronkzitting verzilveren. De luchtballonvaart voor 2 personen aangeboden door Gebra Infra werd een feit.

Er deed zich ook nog een mooie kans voor, door uitvallers op de dag zelf konden er last minute nog eens twee extra personen mee. Ans had destijds al snel besloten dat Rein Derksen de gelukkige zou zijn om met haar mee te gaan, hij had dit echt verdiend. Maar afgelopen donderdag kregen daardoor Henk Kraus en Judit Derksen ook nog eens deze unieke mogelijkheid. Het was even haasten voor Judit om op tijd aanwezig te zijn maar dit prachtige moment, met z'n viertjes boven in de lucht, had ze niet willen missen. Zo liet Ans ons ook weten dat het heel speciaal en bijzonder was.

Voordat ze konden vertrekken moesten de gelukkigen eerst zelf even meehelpen. Voor wat hoort wat, dat betekende slepen van materialen en als 'lepeltje lepeltje' even de landing voortijdig oefenen. Dit zorgde al voor lachwekkende taferelen.

Zij vertrokken vanaf Vorden en hebben zo'n 28 kilometer afgelegd tot in Aalten en de mooie Achterhoek vanuit de lucht kunnen verkennen. Bert Raben volgde ze op de voet en heeft ze vanuit Aalten weer teruggebracht naar het vertrekpunt, waarna ze vervolgens naar huis konden. Voor alle vier was dit de eerste keer in een luchtballen en zij kijken hier erg leuk op terug en hebben ontzettend genoten.

 Wilt u ook kans maken op een mooie vaart? Aanstaande Pronkzitting op zaterdag 9 november worden er twee luchtballonvaarten voor één persoon verloot, wederom aangeboden door Gebra Infra. Loten zijn te koop in de pauze en de winnaars worden op de avond zelf bekend gemaakt middels een trekking.

 Met plezierige groet,

 CV De 11jes

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.