digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Biljarten in de Meikever

  • 661 weergaven


Beste mensen,

 

Met ingang van volgende week, de week van 16 september, is het biljart in de Meikever gebruiksklaar. Dus mensen kunnen de ballen laten caramboleren. Het biljart is geschonken door de firma Bloem uit Zevenaar en na een opknapbeurt door een erkend bedrijf, volledig in orde.

Vandaag heeft Rein Derksen de lampen boven het biljart aangesloten en is hij verschillende keren onder vloer geweest om een kabel te leggen voor de biljartverwarming. We dachten slim te zijn om die kabel meteen onder bar naar boven laten komen om aldaar ook stroom te hebben. Helaas, hij boorde de eerstekeer precies boven een muurtje. Jammer rein, volgende keer meer geluk.

Als er mensen zijn die graag willen biljarten op een morgen of een middag, geef je even op. Op de dinsdagmorgen is ruimte al bezet door de seniorengroep.

Je kunt jezelf opgeven als je al een groepje hebt. Ook kun je opgeven om te willen biljarten; je zal dan mogelijk bij anderen aansluiten.

Opgeven bij

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.