digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtschap Porredarp viert 50 jarig jubileumZaterdag 21 juli vierde buurtschap Porredarp het 50 jarig jubileum met een receptie voor “leden, oud leden” en natuurlijk bezocht DES het Porredarp ook zoals elk jaar op de zaterdag voor het schuttersfeest. Evenals het bestuur van de schutterij: Sint Antonius.

Ondanks de warmte werd het een gezellig samenzijn, waar de families Polman, Jansen, Bosch en Loeters/de Jager werden bedankt voor hun gastvrijheid door de jaren heen.

Ook waren er trouwe Porredarpers die 50 jaar “lid” zijn gebleven zoals Geert en Ria Raben, Joop en Dini Kluitman, Betsie Polman, Lies Raben, Jan en Annie Driessen.

Jan en Riet Beursken werden in het zonnetje gezet omdat hun 50 jaar geleden koning(in) werden, dat was de aanleiding om buurtschap Porredarp op te richten.

De receptie was eigenlijk te kort om met iedereen bij te praten.

Het uitgebreide buffet stond daarna klaar voor de leden.

Maandag kwam de schutterij Sint Antonius op bezoek, met een vendelhulde voor ons 50 jarig bestaan. Het was een mooi samenzijn op het zonovergoten plein.

Dinsdag hebben we ons jubileumweekend afgesloten met een daverend olderwetse gezellige feestavond.

      

         

 

  

Deel dit bericht!

Reacties

Suzen Teunissen
28 juli 2018

Het was 'n geweldig feest. Ik heb genoten.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.