digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Dag van het dorp 2019

  • 342 weergaven

Beste vrijwilligers, hallo allemaal,


Wellicht volgen jullie allemaal digDIEK en/of Facebook en komen jullie veel tegen over de Meikever. Alles gaat steeds maar door. Zo ook de verschillende activiteiten in de Meikever. Hiervoor hebben zich ook al weer veel vrijwilligers afgelopen jaar ingezet.


Onze activiteitencommissie is uitgebreid met Manon Terhaerdt en Esther Godschalk. Wij (Willem Wolters en ik) zijn erg blij dat deze jonge dames uit ons eigen dorp zich willen inzetten voor activiteiten rond en in de Meikever. Want de toekomst van ons dorp gaat door!! 


We hebben al 2 korte vergaderingen gehad en zaterdag ontplofte Nieuw-Dijk bijna door de prachtige flyer die Barbara van Uden in overleg met Manon en Esther heeft gemaakt.

Deze flyer stond mooi te pronken op digDIEK en FB. De dames waren goed en snel bezig. Super leuk.


Ik heb nog niet de gelegenheid gehad om jullie als vrijwilligers te benaderen en het één en ander te vertellen. Bij deze ????????. Vorig jaar hebben velen van jullie al meegewerkt aan de Dag van ons Dorp of hebben jullie je ingeschreven als vrijwilliger bij de vrijwilligerskraam. We willen natuurlijk niemand voorbij lopen en iedereen betrekken bij deze activiteit.

Op zaterdag 6 juli willen we wederom een Dag van ons Dorp vieren bij de Meikever. Het wordt wel een wat andere opzet dan vorig jaar. Zoals jullie wellicht al meegekregen hebben zijn er spellen voor de kinderen tot 12 jaar van 11.00 tot 13.00 uur. En 's middags is er een spellencircuit van 12 t/m......... jaar. Men kan zich opgeven met een groep voor deelname die middag. Dit alles onder de bezielende leiding van Manon en Esther.

Ook willen we graag het plein weer gezellig maken met een hapje en een drankje en wat leuke kraampjes.Een stukje muziek er bij. Verdere ideeën moeten nog uitgewerkt worden. Dan moet het allemaal weer gaan lukken lijkt ons. Deze dag is een dag voor en door vrijwilligers. 


We houden jullie op de hoogte en het zou natuurlijk super zijn dat we wederom gebruik kunnen maken van jullie inzet, expertise en gezelligheid. Want samen kunnen we erg veel bereiken.

Jullie horen van ons. 


Hartelijke groeten,

namens de activiteitencommissie

Suzen Teunissen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.