digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

De liemerse uitdaging | Beursvloer voor onderhandelingen vraag en aanbod voor verenigingen en bedrijven20 november 2017: Beursvloer de Liemers

Zodra de beursgong heeft geklonken, begint de tijd te lopen. Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties hebben dan 60 minuten om hét bedrijf of dé organisatie te vinden die hen – met gesloten beurs – aan felbegeerde spullen, adviezen of menskracht helpt. Dat is in het kort waar het bij de Maatschappelijke Beursvloer de Liemers om gaat. De eerste beurseditie resulteerde vorig jaar in ruim 48 matches.

Op maandag 20 november 2017 gaan stichtingen, verenigingen, basisscholen en andere vrijwilligersorganisaties opnieuw de beursvloer op. Samen met bedrijven, ZZP’ers en Serviceclubs onderhandelen ze over vraag en aanbod. Menskracht, kennis, materiaal, creativiteit en faciliteiten worden gratis uitgewisseld. Een notaris bekrachtigt ter plekke alle matches.

Maatschappelijke organisaties bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie en bij de match met het betreffende bedrijf. Bijvoorbeeld: een bedrijf dat kantoormeubilair beschikbaar stelt aan een sportvereniging mag als tegenprestatie de sportfaciliteiten gebruiken voor haar personeelsuitje. 

Meedoen levert altijd iets op 

Beursvloer de Liemers is het startsein voor unieke samenwerkingen. Want wat de één over heeft, kan een ander dikwijls goed gebruiken. Ook dit jaar ontstaan er ongetwijfeld veel bijzondere contacten. Zo mooi kan maatschappelijk betrokken ondernemen zijn.

Schrijf u nu in voor de Beursvloer 2017 en volg de laatste ontwikkelingen via onze website, Facebook of Twitter.

Maatschappelijke Beursvloer de Liemers is een initiatief van de Liemerse Uitdaging en welzijnsorganisaties Welcom, Caleidoz en Mikado. Het event wordt georganiseerd voor bedrijven en maatschappelijke instellingen uit de gemeenten Westervoort, Duiven, Zevenaar, Rijnwaarden en Montferland. De beursvloer vindt plaats op
 maandag 20 november 2017 van 16.30 – 18.00 uur, in het Liemers College, locatie Landeweer, Stationspoort 36 in Zevenaar.

 

 

Bedrijven

De Beursvloer de Liemers is een laagdrempelige manier om werk te maken van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Het is meer dan alleen ‘brengen’: uw bedrijf duikt in netwerken die op het eerste oog niet voor de hand liggen, u doet aan teambuilding en u kunt iets terugvragen.

Meedoen is heel makkelijk, u hoeft namelijk geen stand op te bouwen. Vragers en aanbieders ‘vinden’ elkaar bij de verschillende themahoeken.

Variatie in aanbod

Uw aanbod is zo groot of klein als u zelf wilt of kunt dragen: van bouwmaterialen tot PR, en van administratieve hulp tot opslagruimte. Alles kan en alles mag. Daag uzelf en uw medewerkers uit en kijk wat u kunt betekenen voor maatschappelijke organisaties in de Liemers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Beursvloer helpt u om in contact te komen met maatschappelijke organisaties die uw steun heel goed kunnen gebruiken en die passen bij het karakter van uw bedrijf. Het draait bij de Beursvloer niet om geld, maar om inzet van uw kennis, personeel, goederen, netwerk of faciliteiten.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan Beursvloer de Liemers 2017? Meld u dan snel aan, want VOL = VOL. Op de Beursvloer kiest u zelf bij welke themahoek(en) u gaat staan (er is geen ruimte voor aparte bedrijfsstands). Op de Beursvloer zijn meerdere hoekmannen en -vrouwen actief die u helpen met leggen van contacten.

Meld u hier aan.

Meer weten? Informeer gerust bij:
 
Sylvia Verhaar (manager Liemerse Uitdaging)
 T: 06 54 61 19 00
 E:

Maatschappelijke organisaties

Is uw club, vereniging, stichting, school, of zorginstelling gevestigd in de gemeente Duiven, Montferland, Rijnwaarden, Westervoort of Zevenaar? Dan kunt u als maatschappelijke (non-profit) organisatie meedoen aan de Beursvloer de Liemers.

Maximaal 3 hulpvragen

Om alle maatschappelijke organisaties dezelfde kansen te geven, mag elke organisatie maximaal 3 hulpvragen stellen tijdens de Beursvloer. Het gaat daarbij uitdrukkelijk om hulp in de vorm van bijvoorbeeld een ruimte, materialen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied. Vragen om geld is uitgesloten.

Tegenprestatie

Op de Beursvloer de Liemers onderhandelt u met maatschappelijk betrokken bedrijven en serviceclubs om uw wensen in vervulling te laten gaan. Want wat de één over heeft, kan voor de ander immers van onschatbare waarde zijn. U bepaalt van tevoren wat uw organisatie als tegenprestatie kan bieden. Een goede match hoort namelijk in evenwicht te zijn.

Voorbeelden van tegenprestaties: een artikel vermelden in uw nieuwsbrief, een heerlijke lunch verzorgen of kaartjes aanbieden voor een voorstelling.

Initiatief nemen

Als maatschappelijke organisatie neemt u het initiatief om een geschikte aanbieder te vinden. Denk vooraf dus goed na over uw behoeften en bedenk een interessante, inspirerende en originele manier (borden, speciale kleding etc.) om uw hulpvraag bij de juiste partijen onder de aandacht te brengen. Hoe origineler u bent uitgedost, hoe sneller u in beeld bent bij mogelijk interessante gesprekspartners.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan Beursvloer de Liemers 2017? Meld u dan snel aan, want VOL = VOL. Op de Beursvloer loopt u rond tussen de verschillende themahoek(en). Er is geen ruimte voor aparte stands. Per maatschappelijke organisatie kunt u met 2 personen en maximaal 3 hulpbehoeftes/vraagstukken deelnemen aan de Beursvloer. Op de Beursvloer zijn meerdere hoekmannen en -vrouwen actief die u helpen met leggen van contacten.

Meld u hier aan.

Meer weten? Informeer gerust bij:
 
Sylvia Verhaar
 T: 06 54 61 19 00
 E:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.