digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Even voorstellen ...Hallo Nieuw Dijk,

Wij zijn Nienke, Jeannie en Hester. Wij zijn geen Diekse vrouwen maar werken bij het Sociaal Team van Gemeente Montferland. U kunt ons geregeld rond zien fietsen/ rijden op weg naar een huisbezoek.

Wij zijn om de beurt aanwezig op de inloopochtenden bij het informatiepunt in de Meikever. Doordat iemand van ons aanwezig is hopen we dat u het makkelijker vindt om even langs te lopen met een vraag.

U kunt bij ons terecht met vragen op allerlei gebieden, zoals wonen, vervoer en welzijn. Samen met u bekijken we wat precies de vraag of het probleem is en of we u kunnen helpen met het vinden van een oplossing.

We zijn om de beurt al op uw seniorenochtend geweest en vinden het leuk om te zien wat u samen onderneemt en de gezelligheid dat het uitstraalt. Het is geweldig hoeveel vrijwilligerswerk er wordt gedaan en hoe jullie van Nieuw Dijk een hecht dorp maken waarin de bewoners naar elkaar om kijken. 

Tot in de Meikever!

Nienke, Jeannie en Hester 


Deel dit bericht!

Reacties

Ceciel Raben-Gieling
27 november 2018

Het is goed samenwerken met jullie! En dat Diekse vrouwen.worden... dat komt vanzelf !

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.