digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Gezinsviering in de kerk

  • 210 weergaven


Gezellige gezinsviering met CV De 11jes

Voorafgaand aan de Carnaval wordt er op zaterdag 15 februari om 19.00 uur een gezinsviering gehouden. Deze dienst staat in het teken van aankomend Carnaval. Prins Theet 1e en Jeugdprinses Jasmijn, adjudanten en hofdames met de volledige Raad van 11, het bestuur en leden van CV De 11jes zijn daarbij in verenigingskledij aanwezig om deze dienst bij te wonen.

We luisteren naar de mooie verhalen van Guus, die jaarlijks op geheel humoristische wijze de carnavalsstemming weet over te brengen. Daarnaast luisteren we naar de mooie klanken van Vocaal en het kinderkoor Samsam.

Wij zijn verheugd eenieder hier te zien en met elkaar samen te zijn. Ook leuk voor kinderen om verkleed te komen! Ter afsluiting lopen wij zelfs gezamenlijk de polonaise om het Carnavalsfeest alvast in te luiden? Loop jij deze ook met ons mee?

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.