digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Hemelvaartsviering

  • 1153 weergaven

  • Nieuws

Een unieke Hemelvaart viering zal 5 mei plaatsvinden op de binnenplaats van Kasteel Huis Berg in 's Heerenberg, aanvang 10 uur. Deze Eucharistieviering is de enige deze dag in de parochie de Gabriel.

Hemelvaartsdag is traditiegetrouw de dag van dauwtrappen. Er zullen kerkgangers zijn die op de fiets naar 's-Heerenberg willen komen. Een oproep wordt gedaan om elkaar te helpen als het gaat om het vervoer per auto. Vraag na de weekend viering wie er met de fiets of auto gaan, zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen en er ook ruimte is als u wilt meerijden. Er is plaats genoeg! Achter in de kerk staan mensen die u van informatie kunnen voorzien over tijdstip van vertrek, ect.

De werkgroep kijkt uit naar deze unieke viering. Samen vieren, samen elkaar ontmoeten, samen parochie zijn. Ook uw geloof gemeenschap hoort daarbij. Tot ziens op donderdag 5 mei.

verdere info Parochie Gabriel

Werkgroep Hemelvaart viering

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.