digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Het boefje meneer "Steenmarter"

  • 781 weergaven
  • 5 reacties


Dit schattige beestje zorgt al enige tijd voor wat overlast in de Meikever. Er zijn al een aantal pogingen gedaan om te zorgen dat hij een ander optrekje zou gaan zoeken maar helaas is dat nog niet gelukt.  

Inmiddels is door een aantal mensen een proef opgezet en hieruit is een plan van aanpak voortgekomen. Om dit tot uitvoering te kunnen brengen willen we via deze weg een oproep doen. 

Graag zouden we met een aantal handige mannen de beide lage dakvlakken ( onder de dakpannen ) willen voorzien van gaas etc.

 Het idee is om 2 a’ 3 zaterdagen te plannen nl. 14 september / 21 september en 28 september. 

Mocht je het leuk vinden om te helpen , meld je dan even bij Jan Moorman Tel: 06 20706789

Alvast bedankt.


Deel dit bericht!

Reacties

Willem Wolters
27 augustus 2019

Ha ha, misschien is meneer Steenmarter welbeen mevrouw? Of mis ik iets?

Irma Kluitman
27 augustus 2019

:-) ja dat kan natuurlijk ook. Misschien de volgende keer vriendelijk met Mevrouw aanspreken in plaats van Meneer...wie weet helpt dat....

Liesbeth Jansen op de Haar
27 augustus 2019

Hebben jullie het al geprobeerd met een vangkooi ? Ik heb een goeie beschikbaar.

Irma Kluitman
27 augustus 2019

Dat hebben we al wel geprobeerd; zonder resultaat helaas. Maar mochten we dit nogmaals willen uitproberen dan maken we graag gebruik van dit aanbod. Dank!

Liesbeth Jansen op de Haar
27 augustus 2019

Het beste kun je eerst op een vaste plek iets eetbaars neerleggen en vervolgens als het opgegeten wordt op die plek het in de kooi leggen. Maar het moet wel iets zijn wat een marter lekker vindt. Wat deden jullie er in ?

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.