digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Het is FEEST!!!Vandaag precies twee jaar geleden ging ik het avontuur aan; het starten met mijn eigen reisbureau, werken als zelfstandig reisadviseur.

Wat een avontuur was het!
Een avontuur met het samenstellen van prachtige reizen, het ontmoeten van super leuke mensen, het ontvangen van lieve reacties van mijn klanten en ik ontving zelfs een aantal souvenirs en kaartjes vanuit prachtige plekken op deze mooie wereld.

Zonder jullie, mijn klanten en ambassadeurs, bestond mijn reisbureau niet en ik wil jullie dan ook allemaal BEDANKEN voor al het vertrouwen en de geweldige mond-tot-mond reclame na jullie positieve reiservaringen.

Iedereen die deze maand contact met mij opneemt om de volgende vakantie door mij te laten samenstellen en boeken, ontvangt bij de reisbescheiden een lekkernij waar ik zelf maar al te dol op ben ;-)

Bedankt iedereen, enne, natuurlijk mag dit bericht gedeeld worden zodat er nog meer mensen gaan genieten van een heerlijke vakantie en de lekkernij.


06-18264657

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.