digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Het zit er al weer op. 100 jaar Nijmeegse 4daagse.

  • 1626 weergaven
  • 1 reactie

  • Nieuws

Op donderdag hebben we met onze groene boog, witte tent en rooie tap aan het eind van de 7heuvelen weg gestaan, een plek waar het destijds allemaal begon. 8 jaar geleden toen we alles nog met gemak in een bus kon krijgen. Deze plek is nooit meer veranderd. Bij de mensen waar tegenover we staan zijn we kind aan huis en mogen we bijna alles. Dit jaar was het bijzonder warm, gevoelsmatig nog warmer dan woensdag en mede door de verschrikkelijk moeilijke 7heuvelen weg kwamen dan ook veel van onze wandelaars afgebeuld binnen. Maar wij zouden het 4daagse team Feestinmontferland.nl niet zijn als deze mensen naar een korte stop, het gebruikelijke hapje en drankje, niet vol goede moed de laatste kilometers tegemoet zouden gaan! Kortom het was weer een zeer geslaagde dag. Alleen is door een paar kleine voorbereidings dingetjes het schrijven van een verhaaltje er donderdag bij in geschoten vandaar dat ik het nu maar even combineer. Inmiddels is het 4daagse vrijdag, de zon wil niet schijnen, de lucht is grauw, wandelaartjes kom maar gauw! Na een heenreis die om willen van het weer niet erg vlot verliep hebben we in malden aan de rijksweg onze post bij mensen in de tuin gezet. Ook hier was niets te dol en hebben we dus een perfect adres aan! Omdat we al een beetje tijd verloren hadden hebben we besloten ditect, in de regen, op te gaan bouwen wat er voor zorgden dat we tegen de tijd dat alles klaar was ook echt tot op de onderboks doormeekt waren. Ook dit is voor ons niet de eerste keer en zal en mag de pret niet druķkkķlmn (Ik ben even midden in mijn verhaal in slaap gevallen dus waar was ik....) Toen het eenmaal droog werd en ik mijn jaarlijkse blúf wedstrijd met de plaatselijke gemeente handhavers had gehad kon het feest weer beginnen! Het werd een dag met hele poritive wandelaars en veel leuke kleding creaties en ook hier was de Macarena, woonboot, kedeng kedeng en hoofd schouders knie en teen niet weg te denken. We hadden een zeer enthousiast lastminnut team van vrijwilligers die er met ons een supper mooie laatste dag van hebben gemaakt! Ik kijk terug op een fantastische week en wil hiervoor dus ook iedereen enorm bedanken die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen! Zonder jullie was dit alles niet mogelijk! !!!! Ik hoop dat jullie mijn verhaaltjes met plezier hebben gelezen. En ''wordt vervolgd'' wie zal het zeggen? Vele groetjes, Denny en het hele 4daagse team!

Deel dit bericht!

Reacties

T.H.J. Derksen
24 juli 2016

Ja Denny, uit het hart gegrepen.
Nogmaals, ook langs deze weg hartelijk dank voor alles met je hele team vrijwilligers en de familie Gesthuizen van de PHG (Ploccos Horeca Groep).
Echt uniek wat jullie er met z'n allen neerzetten.
Groetjes Theo Derksen als wandelaar Vierdaagse 2016

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.