Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Hulde aan: 33 jaar NoodweerNa een gezellige feestavond bij Noodweer in de bouwschuur in Greffelkamp, een week voor carnaval, werd het op maandagavond tijd om ook in onze residentie met Carnaval aandacht te besteden aan deze groep. 

Noodweer vierde haar 33 jarig bestaan en zij rijden al die jaren mee in de optocht van CV De 11jes. Dan verdient een jubilerende groep als deze aandacht in de zaal door ze naar voren te halen en geëerd te worden door het aanwezige publiek. 

Vriendengroep Noodweer weet de weg naar de zaal en de kroeg wel te vinden dus voor een feestje als deze waren ze ook wel te porren.  

In de beginjaren werd er bij deze groep nog gebouwd aan echte grote carnavalswagens. De laatste jaren kennen we Noodweer van de gezelligste rijdende café van Nederland. Tijdens de diverse optochten is het oergezellig binnen, dus velen zullen niet eens gezichten tijdens de optocht gezien hebben. De laatste jaren zijn ze niet weg te denken in onze optocht met hun rijdende SRV-wagen en voor menig wel bekend de lekkere borrels aan boord. Ook zijn zij regelmatig voor of na een optocht nog enkele uurtjes bij Tante Dies aan te treffen.

Kortom een hoop gezelligheid die wij in de optocht en in de zaal nog lang niet kunnen missen. Wij zijn benieuwd naar het onderwerp voor volgend jaar dat altijd lang, plat en vierkant moet zijn. 
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.