digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Jaarvergadering Vereniging Leefbaar Nieuw-Dijk

  • 1713 weergaven


VLN heeft op 28 juni 2016 haar jaarlijkse algemene vergadering gehouden.

Het was een korte vergadering omdat na de pauze de commissie Verenigd Diek haar rapport toe wil lichten en aan bieden aan de mee werkende verenigingen.

Voor de volledige notulen van deze jaarvergadering, volg deze link.


De bijzonderheden zijn:

-Er zijn 2 vacante bestuur posities binnen Vereniging Leefbaar Nieuw-Dijk

-Ontwikkelingen in Nieuw-Dijk

digiDIEK; Wij zijn heel trots op wat daar is gerealiseerd binnen een jaar. Jeroen wijst op de mogelijkheid van verenigingen en personen die hun site willen linken aan digiDIEK.

Nieuwbouw; Er zijn plannen voor woningbouw aan de Meikamerlaan. De buurt heeft bezwaren ingediend tegen de huidige plannen. Daarnaast komt misschien ook de plek waar nu de school staat nog in aanmerking.

Antoniusschool; Augustus 2017 zal de school fuseren met de school het Kompas. Marjolein Wentink wordt de nieuwe directeur

Rapport “verenigd Diek” komt na de pauze

Ontwikkelingen rondom Sprinkhanen; Zij spelen ook een rol in de toekomstige ontwikkelingen in Nieuw-Dijk. Het blijft nog even afwachten wat er gebeurt, fusie met Beek of niet.

Roelofs gat; Roelofs wil de klasseer installatie nu verder van de woningen te zetten. Verkeerstechnisch heeft het plan de aandacht van VLN. 12 juli is een openbare avond gepland over de plannen. De plannen rondom het gat kun je inzien, via een eerdere link in de berichten van het “gat” .

AED in Nieuw-Dijk; Er is nu een vierde AED in Nieuw-Dijk, deze bij de pastorie buiten geplaatst. Er worden mensen gezocht die willen leren deze te bedienen. Aanmelden bij Ans Kraus

Zomer in Gelderland; Nieuw-Dijk gaat hieraan mee te doen. Het vindt plaats op 10 augustus a.s.

Voorzittersoverleg ;Voorgenomen is om dit overleg 1 x per 6 weken te doen om beter te communiceren over wat er speelt binnen de verenigingen en wat er komen gaat

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.