digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Junior en Oge: Nieuw-Dijk is leukAl vele jaren wonen Junior en Ogé in het Driestroomhuis in Greffelkamp. Zij wonen en leven daar samen met 5 andere kinderen en het gezin Kruitbosch. In het weekend gaan ze vaak naar een gastgezin. Voor Junior en Ogé zijn dat Sjaak en Linda Koster.

Junior en Ogé zijn fanatieke voetballers bij Sprinkhanen. Na de vraag of er ook een foto gemaakt kan worden trekken ze meteen de groen zwarte trainingsjassen aan. Ogé moet de zijne wel even ophalen bij zijn gastgezin maar hij fiets of het leven ervan afhangt.

Junior gaat naar het C1 elftal en Oge speelt bij de A1. Hoe vinden ze het daar in Nieuw-Dijk? Ze hebben maar 1 woord: LEUK! Junior komt graag het bed uit voor de voetbalwedstrijd."Het fijne aan de Sprinkhanen is dat het klein is", zegt Junior. Zijn vrienden zijn er. Hij wil graag net zo goed worden als Pogba of Neymar. Hij heeft het kampioen worden al een paar keer meegemaakt. En dan vraagt hij of er ook een actiefoto gemaakt kan worden van hem alleen: natuurlijk.

Ogé geeft aan dat hij meestal pas 's middags de wedstrijden speelt dus daardoor is hij wel op tijd. Hij neemt altijd 4 boterhammen mee. Wat vindt hij leuk aan de Sprinkhanen? " Als je 2 goals hebt gemaakt zeggen de mensen die staan te kijken: goed gedaan Ogé!". Ogé glundert. "Mensen zeggen me gedag in Nieuw-Dijk, en ik zeg ze natuurlijk gedag terug, want dat is netjes". Ogé is vorig jaar kampioen geworden. En ja natuurlijk: ook een actiefoto van Ogé.

Jongens, veel succes het komende jaar.

Deel dit bericht!

Reacties

Linda Koster-Buiting
14 juli 2016

Mooi verhaal! Super trots op onze bonus boys!!!

T.H.J. Derksen
14 juli 2016

Mooi verhaal mannen.
Fijne vakantie en op naar het nieuwe seizoen.

Cor Pouwels
16 juli 2016

Deze twee jongens zijn opgenomen in de harten van Nieuw-Dijk door het vele goede werk van Sjaak, Linda en Jaap.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.