digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

LuDieks Tentfeest 2018

  • 1448 weergaven


1 september 2018 is het weer zo ver. Waarschijnlijk staat het al rood omcirkeld in jullie agenda’s en kalenders. Het Ludieks Tentfeest. Een jaarlijks terugkerend feest voor jong en oud waar je onbeperkt kunt genieten van bier, wijn, cocktails en fris. Voor en door ons mooie dorp Nieuw-Dijk

Op één van de laatste zomeravonden van dit jaar is het weer genieten geblazen. Muziek, drankjes, gezelligheid en het echte ouderwetse ‘tentfeest-gevoel’. Dit jaar zullen DJ Niels en de coverband CABRIO zorgen voor een knallende party in de feesttent.

Een kaartje in de voorverkoop kost 25 euro en is te verkrijgen bij Tante Dies in Nieuw-Dijk, Jan&Jan in Didam, ‘t Verhaal in Loerbeek en De Papegaai in Loil. Kom gezellig met je vrienden, familie en buren naar de Smallestraat 6 voor een geweldige avond.

Ludieks Tentfeest is een initiatief van de Stichting Ludieks met als doel de leefbaarheid van ons dorp te vergroten. De opbrengst van de stichting komt ten goede aan het verenigingsleven van Nieuw-Dijk in de vorm van sponsoring en investeringen. Voor meer informatie zijn wij te vinden op Facebook of op www.ludiekstentfeest.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.