digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

LuDieks Tentfeest 2019

  • 681 weergaven


Op zaterdag 7 september 2019 is het alweer tijd voor de 6e editie van het LuDieks Tentfeest! Het feest voor jong en oud, waar het nostalgische 'tentfeest-gevoel' de boventoon voert. Ook dit jaar staat een ticket weer garant voor een gezellige avond met onbeperkt bier, wijn, cocktail en fris. Voor en door ons mooie dorp Nieuw-Dijk. 

Dit jaar zal wederom Cabrio de muzikale omlijsting verzorgen. 5 topmuzikanten met een onuitputtelijk repertoire. Hollandse hits, dance classics, top 40 nummers, Duitstalige schlagers, verrassende medleys. Je kunt het zo gek niet bedenken, of deze gasten kunnen het spelen. Dan hebben we ook nog DJ Roel, die tijdens de pauzes van de band het feestje gewoon lekker voortzet. Het kan niet op dames en heren. Dat moet haast wel betekenen dat ook dit jaar de mega-feesttent weer uit z'n voegen zal barsten! 

Heb je nog geen kaartje? Wees niet bang, die zijn nog te koop. Verkoopadressen zijn Tante Dies in Nieuw-Dijk, Trefpunt in Didam, 't Verhaal in Beek en De Papegaai in Loil! De iets meer digitaal ingestelde geĂ¯nteresseerden kunnen hem ook gewoon online bestellen. Daarvoor ga je naar; https://captainticket.nl/ticketshop/ludiekstentfeest/. Ze kosten overigens slechts €28,-. in de voorverkoop.

Een gezellig avond, met goede muziek en onbeperkt drank lijkt ons genoeg reden om een kaartje te kopen. Als dat niet zo is, zijn de jaarlijkse bijdragen aan de leefbaarheid van Nieuw-Dijk dat misschien wel. Want zoals jullie waarschijnlijk wel weten gaat de opbrengst van het LuDieks Tentfeest gedeeltelijk naar de verenigingen in ons mooie dorp. Zo zijn wij sponsor van de Sprinkhanen en de 11jes en hebben we afgelopen jaar een bijdrage geleverd aan de Bosploeg die bezig is geweest met de aanleg van een nieuw wandelpad in het Meikamerbos. 

Dus... trommel al je familie, vrienden en buren op voor het gezelligste tentfeest van het jaar! Tot dan!

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.