digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

LuDieks Tentfeest 5 Jaar! Let the party begin!

  • 915 weergavenHet duurt niet lang meer! Over precies één week is het weer tijd voor het Ludieks Tentfeest aan de Smallestraat 6 in ons eigen Nieuw-Dijk. Morgen beginnen tal van vrijwilligers met de opbouw van dit jaarlijkse spektakel, zodat Cabrio er samen met jullie voor zal zorgen dat de tent weer vakkundig wordt afgebroken. Enig idee hoe Cabrio dat doet?

Cabrio is een liveband met 5 ervaren topmuzikanten die dankzij hun enorme repertoire elk evenement tot een groots feest kunnen maken. Je kunt lekker meezingen met hollandse hits, flink uit je dak gaan op een dance classic of dansen op recente Top 40 nummers. Deze band kan zelfs een aantal Duitstalige hits ten gehore brengen en verrassende medleys door de tent laten schallen. En dat allemaal onder begeleiding van een spetterende lichtshow. Dat klinkt toch als een goed recept voor een knallend tentfeest of niet? Kaartjes zijn nog te koop bij Tante Dies, Ans Kraus, aan de deur en via de volgende link. https://www.captainticket.nl/ludiekstentfeest/event/ludieks-tentfeest-2018/

Wat minstens zo belangrijk is, is dat het Ludieks Tentfeest ook bijdraagt aan de leefbaarheid van ons mooie dorp. De afgelopen jaren hebben wij een buffer op kunnen bouwen. De opbrengst van de stichting komt ten goede aan het verenigingsleven van Nieuw-Dijk. Dit in de vorm van sponsoring en investeringen. Denk bijvoorbeeld aan het sponsoren van de wedstrijdbal waarmee ‘de Haantjes’ 6 keer(!) wisten te scoren afgelopen seizoen. Of de nieuwe lampen voor carnavalsvereniging de 11jes die ze gebruiken tijdens de pronkzitting. Met recht een feest voor en door Nieuw-Dijk. Neem je vrienden, familie en buren mee zodat we er samen een gezellige avond van kunnen maken. Tot volgende week!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.