digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Medisch pedicure Marloes PolmanWelke Nieuw-Dijker kent haar niet…. Marloes Polman, getrouwd met Jos Polman en wonend aan de Smallestraat 2b samen met man en 4 kinderen in een prachtige woning met daarachter een praktijk ruimte.

Marloes is sinds maart 2016 officieel gediplomeerd Medisch Pedicure. Gefeliciteerd met het behaalde diploma, Marloes !!!

Hoe is het zo gekomen….

Marloes is sinds 1987 werkzaam als pedicure o.a. in Meulenvelden. Echter een nare ziekte dwong haar 5 jaar geleden te stoppen met dit werk.

Na herstel begint het weer te kriebelen en samen met man Jos besluiten ze in 2013 een pedicure-salon aan huis te openen. Zo heeft Marloes alle ruimte en vrijheid om haar praktijk langzaam op te bouwen. Dat dit gelukt is wel duidelijk; ze heeft nu gemiddeld zo'n 25 cliënten per week in haar salon, echter ook ambulant, dus bij cliënten aan huis of elders.

In 2015 komt er een mogelijkheid op haar pad om de opleiding “medisch pedicure” te volgen. Ze stapt er in en Marloes sluit de opleiding met succes af met nu dan een diploma.

Een medisch pedicure is gespecialiseerd in het verzorgen van kwetsbare en moeilijker te behandelen voeten. Een medisch pedicure kan naast de normale behandeling ook een diagnose stellen en de behandeling daarop afstemmen. Zo wordt er gebruik gemaakt van blauwdrukken en wordt er gekeken welke behandeling noodzakelijk is. Soms echter, zo vertelt Marloes, zie ik voeten waar echt veel meer aan de hand is en dan kan een podotherapeut worden ingeschakeld of een verwijzing naar de huisarts worden geregeld.

Marloes is nu medisch geaccrediteerd. Echter om haar accreditatie als medisch pedicure geldig te houden, moet Marloes regelmatig verplichte bijscholing volgen. Een behandeling door een medisch pedicure wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed.

Ze voert nu diverse behandelingen uit zoals:

Oncologische voeten
Diabetische voeten
Reumatische voeten
Ingegroeide teennagels
Risico voeten
Kindervoeten
Voetwratten
Schimmelnagels
Voet reflex massage

Wil je een afspraak maken met Marloes, dan kun je dit doen door haar even te bellen: 06-22556735

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.