digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Met Dennie op naar de 4daagse !!!Sinds jaar en dag ondersteunen wij vanuit Steak'm, Plok en Jan&Jan de deelnemers van de Nijmeegse 4-daagse uit Nieuw-Dijk en de rest van de gemeente Montferland.

Dit door ze te voorzien van een lekker broodje ei en een lekker biertje of wijntje, er is ook de mogelijkheid om een glaasje fris te drinken maar om de een of andere reden vind dat nooit zo gretig aftrek…..


Voor de lopers misschien nog wel belangrijker dan het hapje en het drankje is het herkenningspunt, de groene boog van feestinmontferland.nl, zo'n 5 tot 8 kilometer voor de finish, waaronder gezamenlijk kan worden uitgerust in gezelschap van andere wandelaars uit de ploccos familie. Niet dat de groene boog echt nodig is om te weten waar we staan want ruim 3 kilometer voor je arriveert hoor je de woonboot van Stef ekkel al en als je eenmaal aankomt wordt waarschijnlijk de macarena van Los del Rio gedanst midden op de straat, om vervolgens vlak voordat je weer vertrek nog even hoofd, schouders, knie en teen van de Rampestampers mee te doen. Kortom bij ons is het een groot feest en onze wandelaars kunnen ''uitgerust'' vol goede moed en positieve energie in een lange polonaise de laatste kilometers lachend tegemoet.

Zelf sta ik weer 4 dagen langs de route en met mij iedere dag een team van vrijwilligers. Ik spreek ook namens hen als ik zeg dat we er enorm veel zin in hebben.

Er zijn weer 4 prachtige staanplaatsen besproken en wie weet is er nog wel iets luDIEKS bij onze post te vindenïï

Voor alle deelnemers: Tot volgende week!

En voor de rest: Ik hou jullie op de hoogte! Of zoals het frikandellenkoor zou zeggen:

Liever te dik in de kist dan de 4daagse gemist!

Gr, Denny en de rest van het team. #we zitten al te wachten!

Deel dit bericht!

Reacties

T.H.J. Derksen
14 juli 2016

Zeker Denny, uit het hart gegrepen.
Wij als loopgroep Nieuw-Dijk bestaande uit Theo Berendsen, Erik Brussen, Ruud Bieringa, Erik en Theo Derksen, hebben er weer zin in.
We hebben inmiddels een beetje Vierdaagse-ervaring en zien elke dag uit naar de bekende groene boog. We zijn jou met je team vrijwilligers veel dank en waardering verschuldigd en de familie Gesthuizen voor het facilitaire en financieel ondersteunen. Het is een unieke formule die ik nog niet ergens anders heb gezien en die we moeten koesteren!

Groetjes en tot ergens rondom Nijmegen,
Theo Derksen.


Jan Gieling
16 juli 2016

Zeker Dennis,we maken er weer n leuk feestje van.
Gr Gerda en Dorien

Jan Gieling
16 juli 2016

Dennis is natuurlijk Dennie

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.