Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Mis je berichten op digiDIEK???Beste mense,


Ons bereiken regelmatig berichten, dat dorpsgenoten nieuws / informatie missen op digiDIEK. Nazoeken leert ons dat die informatie er vaak toch heeft opgestaan. En uitgelichte berichten worden vaak doorgelinkt naar Facebook wat het bereik aanzienlijk vergroot. Dus berichten missen vonden wij vreemd.

We hebben proberen na te gaan hoe dat zou kunnen. Het volgende zou een oorzaak kunnen zijn:

Velen van ons zijn ingeschreven op digiDIEK; soms persoonlijk, soms een gezins-inschrijving. En als je ingeschreven bent op digiDIEK krijg je wekelijks een mail-melding van alle geplaatste berichten van de afgelopen week. Je kunt dan bepalen wat interessant is.

Nu vermoeden we, dat niet iedereen zo’n gezins-inschrijving alle berichten onder ogen krijgen;  zodoende kan het zijn dat sommigen interessante berichten mist.

 

Als dit het geval is,  is dit heel simpel op te lossen. Iedereen die een band met Nieuw-Dijk denkt te hebben en een mailaccount heeft, kan zich zelf inschrijven op digiDIEK en aldus persoonlijk elke vrijdag ( of elke dag ) een mailtje ontvangen met daarin het laatste nieuws wat verschenen is op digiDIEK. Er is geen limiet aan het aantal inschrijvingen en..

Als je hulp nodig hebt bij het inschrijven laat het maar even weten:  

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.