Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Narve benoemt meest verdienstelijke Nieuw-Dijker 2018

Meest verdienstelijke Nieuw-Dijker 2018 

Dit jaar is tijdens de Narve-vergadering voor een groep vrijwilligers gekozen voor de titel meeste verdienstelijke Nieuw-Dijker 2018. Deze vrijwilligers hebben zich afgelopen jaren zeer verdienstelijk ingezet voor de samenleving in ons mooie dorp Nieuw Dijk.

Waarom zijn deze vrijwilligers voorgedragen?

Het zijn mannen en vrouwen die zich verbonden voelen met het mooie dorp Nieuw-Dijk.

Deze mensen zorgen ervoor dat leefbaarheid op een bijzondere plek in het gehele dorp een extra stimulans krijgt.

Afgelopen jaar is de Meikever overgenomen van de gemeente Montferland. Er zijn en worden diverse aanpassingen in De Meikever gedaan om De Meikever een fijne ontmoetingsplek te laten zijn voor alle dorpsbewoners. Een ontmoetingsplek waar elke dorpsbewoner terecht kan en zich thuis voelt, zodat de kern in het dorp behouden blijft. 

Zoals ook al op digiDIEK te lezen was: “fijn dat jullie als vrijwilligers letterlijk een steentje bijdragen om ons dorp verder te helpen”! 

Deze mannen en vrouwen zetten zich dan ook wekelijks in om De Meikever een betere inrichting en uitstraling te geven. Dit doen ze o.a. door te timmeren, metselen, elektriciteit aan te leggen en last but not least ervoor zorg te dragen dat alles schoon is. 

Vanwege hun inzet het afgelopen jaar, maar zeker ook nog in de toekomst voor De Meikever en voor het dorp Nieuw-Dijk, kunnen wij jullie dan ook met trots aankondigen: 


“Meest verdienstelijke Nieuw-Dijker 2018”,

Bouwers en schoonmakers van het dorpshuis De Meikever 


Nieuw-Dijk, 14 december 2018 

NARVE 

Deel dit bericht!

Reacties

T.H.J. Derksen
8 maart 2019

Fantastisch mensen en dat goed voorbeeld moge volgen.

Irma Kluitman
9 maart 2019

Wat een mooi gebaar! Deze mensen hebben het dubbel en dwars verdiend!!!