Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Ook u kunt leren omgaan met hersenletselEen beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Bent u als gevolg daarvan vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunt u zich niet goed meer concentreren?

Siza biedt mensen met niet-aangeboren hersenletsel zorg vanuit het samenwerkingsverband ‘Hersenz’.

Kern van de aanpak van Hersenz is dat mensen met hersenletsel worden ondersteund bij het weer oppakken van een zo normaal mogelijk leven. Hersenz biedt een vervolg op het revalidatietraject dat mensen met hersenletsel vaak doorlopen. Revalidatie richt zich op herstel, Hersenz richt zich op het leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel en het realiseren van een nieuw perspectief. 

Het resultaat van de aanpak van Hersenz is een grotere zelfredzaamheid, eigen regie en een hoger participatieniveau. Hierdoor is minder intensieve en langdurige ondersteuning nodig in de jaren daarna.

Meer informatie over Hersenz lees je op: www.hersenz.nl.

Ook kunt u ook contact opnemen met een van de behandelaren van het expertisecentrum NAH Achterhoek, locatie Doetinchem.

Laura Tiemessen
0683018232

Werkdagen: maandag t/m donderdag.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.