digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Speciaal voor alle dames; Ladies Event 2020

  • 189 weergaven


Dames laat je inspireren, verwennen en ga vooral genieten in dit vrouwenparadijs.

Tijdens het Ladies Event op 31 januari opent Partycentrum Plok om 20:00 uur de deuren. Jullie worden ontvangen met een verrukkelijk welkomstdrankje, om vervolgens te gaan shoppen en kleine workshops te volgen bij maar liefst 25 verschillende stands. Van een smaakvolle proeverij en make-up advies tot aan lingerie en patisserie. De stands worden ingevuld door lokale en gedreven ondernemers, waaronder ikzelf! Loop langs voor een kennismaking en alvast een beetje reisinspiratie, want van stedentrip in Europa tot rondreis door Zuid-Afrika, van zonvakantie op het heerlijk Ibiza tot een actieve vakantie in Peru, ik regel het allemaal :-) 

Om 23:00 uur stopt het shoppen en kunnen jullie genieten van gezellige muziek en fijne wijnen. Verder verzorgt Plok heerlijke hapjes en zal het aan entertainment zeker niet ontbreken.

Meer informatie is te vinden op de website en Facebookpagina van Partycentrum Plok. Tickets 10,- euro (inclusief welkomsdrankje, hapjes & entertainment) en te bestellen via: https://captainticket.nl/ticketshop/phgevents/event/148/ 

Hier worden wij, vrouwen, toch blij van?!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.