Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Sponsoractie nieuwe banners digiDIEKZoals jullie wellicht al opgevallen, zijn de 3 jaar oude banners van digiDIEK flink aan het vervagen. Eén banner staat voor de Meikever en de andere staat bij de rotonde Bievankweg, Melderstraat, Bosstraat. Deze is bijna niet meer leesbaar. Wij, de buurtverbinders van digiDIEK, willen deze graag vervangen door een paar flitsende nieuwe banners. Op de Dag van ons Dorp is Ceciel met de pet rond geweest bij de aanwezige ondernemers van Nieuw-Dijk en zij heeft € 110 opgehaald. 

Helaas is dat niet genoeg voor mooie banners; daarom deze oproep aan de Diekse ondernemers!! Heb je wat over om nieuwe banners van digiDIEK te sponsoren, laat het even weten via  

In ieder geval vermelden we onder aan de rand van de nieuwe banners dat deze gesponsord zijn door de Diekse ondernemers.

Alvast bedankt
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.