digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Succesvolle afsluiting 4 daagse

  • 2939 weergaven
  • 1 reactie

  • Nieuws

De 4-daagse zit er weer op. Onze groep heeft de 4-daagse succesvol uitgelopen waarbij de prestatie van met name Erik Brussen van wereldklasse is. 4 jaar geleden nog in een rolstoel en nu succesvol de 4-daagse uitgelopen, chapeau. Afgelopen donderdag hadden wij samen een stukje geschreven maar toen we dit wilden uploaden was de verbinding en ook het stukje weg, grrr. Hierna nog een biertje gedronken en ons matrasje weer opgezocht. Op donderdag zijn we onderweg Gerda Gieling en Dorien Van de Boom tegen gekomen. Samen een aantal kilometers opgetrokken en gezellig gekletst, waarna een ieder weer zijn eigen weg ging. Aan het begin van de 7 Heuvelenweg met Erik Wolters een lekker koud biertje gedronken. Erik zat al een aantal uren te wachten op zijn vriendin Dorien. Hierna weer verder gelopen naar ons vaste rustpunt Denny van de Ploccos groep. Gerda en Dorien arriveerden iets na ons, ze hadden echter Erik Wolters onderweg niet gezien. Alhier weer een lekker biertje gedronken en broodje gebakken ei genuttigd. Was weer prima voor elkaar. Bij aankomst op de Wedren werden we opgewacht door Wilma en Lynn en zijn samen naar de Vereeniging gegaan voor een leuke after party.

Op vrijdag weer fris en fruitig opgestaan. Opmaken voor de finale. Na wat pleisters geplakt te hebben zijn we met de bus naar de Wedren gegaan. De start ging voorspoedig maar na een uur betrok het aardig en begon het flink te regenen en te onweren. Zo erg zelfs dat we de strijd een half uur hebben moeten staken en noodgedwongen in een café moesten doorbrengen. Het bleef regenen dus de poncho's moesten aan. Na 20 km werd het droog en begon zelfs de zon te schijnen en moest er weer gekoeld worden. In Cuijk werden we op de brug tot staan gebracht omdat onze Koning Willem Alexander even voorbij gelaten moest worden. Willem vroeg of we nog iets met hem wilden drinken maar we hadden wat achterstand en moesten door. Na nog een paar tussenstops kwamen we aan in Malden. Daar stond een groot gedeelte van de familie Brussen ons op te wachten voor een emotioneel ontvangst. Hierna de reis voortgezet richting Via Gladiola maar natuurlijk eerst weer de stop bij Denny van de Ploccos groep. Hier weer prima verzorgd door tal van vrijwilligers waaronder een aantal last-minute vrijwilligers. De reis vervolgd in onze "Je bent een kanjer" shirts (ter ere van Werner Bodd) naar vrienden en familie bij de "4 Heeren". Een uurtje te laat maar het ontvangst was niet minder. Het is erg mooi en emotioneel om door ca 40 familieleden en vrienden zo ontvangen te worden. Na samen wat gedronken en gedanst te hebben moest de reis vervolgd worden omdat anders de Wedren gesloten zou zijn. 500 meter voor de finish toch weer een kleine stop. Op de tribune zaten Roderick en Hanneline en daar moesten wij natuurlijk ook een biertje mee drinken. Om 17.50 uur arriveerden we op 10 minuten voor sluitingstijd op de Wedren. We hadden het gered. Hierna weer naar de Vereeniging alwaar we nog een aantal uren lekker door gefeest hebben. We willen bij deze allen bedanken die ons gesteund hebben in deze periode, met name natuurlijk onze families, vrienden en Denny met al zijn vrijwilligers en Frank Gesthuizen van de Plok. Super wat jullie daar neerzetten. We gaan ons beraden op een vervolg, het schijnt dat de 101e editie volgend jaar dinsdag na Schuttersfeest start, wie durft!!!!!!!

Deel dit bericht!

Reacties

Hennie Pouwels
24 juli 2016

Iets voor onze schutterscolonne om hieraan deel te nemen........

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.