Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Thea en Joop gaan ervoor!!Elke dinsdag is er samen eten in de Meikever. Joop van de Berg heeft de soep zelf gemaakt en Thea van den Boom komt helpen met het opdienen van het eten. Samen met de seniorenleiding maken ze er een gezellig etentje van. Geweldig!!! 

Inmiddels genieten elke week al 11 personen van de warme maaltijd. De laatste dinsdag van de maand eet de grote groep van de seniorenochtend mee. Vandaag is Joop helemaal los gegaan voor de kippensoep!!

Mooi om te zien hoe vragen van bewoners tot dit soort initiatieven leidt. Een compliment voor allen!

Deel dit bericht!

Reacties

Harry Ketels
13 februari 2019

Zo te zien had hij er wel zin in. Het is bekent dat onder het eten de beste gesprekken en deals gemaakt worden. Nu is dat laatste nu niet bepaalt het hoofddoel maar dat het de mensen uitnodigt om met elkaar van gedachten te wisselen, meer van elkaar te weten komen en daardoor elkaar makkelijker van dienst te kunnen zijn of te helpen is een heel mooi initiatief.

thea van den boom
26 februari 2019

ja ze hebben het goed naar de zin en voor hun is het een en al gezelligheid.
daar doen wij het voor

Ronnie Derksen
22 april 2019

Geweldig, ga zo door!!

thea van den boom
22 april 2019

dank je wel Ronnie

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.