digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Tijdelijke afsluiting Rontonde BievankwegBeste mensen,


In de week van 12 oktober t/m 20 oktober (week 42 herfstvakantie regio zuid) wordt de rotonde aan de kruising Bievankweg/Beekseweg/Ruigenhoek 1 week volledig afgesloten. De rotonde wordt aangepast en veiliger gemaakt voor het fietsverkeer. Ook in de week vóór de afsluiting en de week erna worden er werkzaamheden uitgevoerd, het verkeer zal hier weinig hinder van ondervinden.

Omleiding
In deze week wordt het verkeer omgeleid. Verkeer richting de A18 wordt omgeleid via de Doetinchemseweg N813 naar Wehl en vandaar via de Weemweg (N815).

Aanrij route vrachtverkeer
 Er is een gewijzigde aanrij route voor het vrachtverkeer. Het verbod verboden voor vrachtverkeer in de Dijksestraat zal van 12 oktober tot en met 20 oktober worden opgeheven. Zodra de rotonde weer geopend is zal dit verbod weer worden ingesteld.

Omleidingsroutes snelverkeer en fietsverkeer
Bekijk de omleidingsroutes voor het snelverkeer en fietsverkeer in de bijlages en/of via www.montferland.info/nieuws. Deze omleiding is dus slechts 1 week van kracht, alleen van 12 t/m 20 oktober 2019.

omleiding routes fietsers rotonde Bievankweg.pdf

omleiding route snelverkeer rotonde Bievankweg.pdf

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.