digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Tinus 65 jaar koorlid

  • 903 weergavenOp 22 november, op zijn verjaardag, hebben wij Tinus Welling thuis mogen huldigen voor zijn 65 jaar lidmaatschap van het Gemengd Koor St.Antonius van Padua.

In het bijzijn van zijn dochters en familie werd Tinus de Gouden Draagspeld 65 overhandigd, voor zijn vele jaren als zanger ( Tenor ) van ons koor. Tevens ontving Tinus de ERE-Oorkonde. Op 29 november 2003 heeft Tinus de Bronzen Willibrord Plaquette mogen ontvangen met Oorkonde ondertekend door Kardinaal Simonis voor zijn 50 jaar lidmaatschap. Bovendien heeft Tinus ook het ERE-Diploma met daarbij de Gregoriuskaars mogen ontvangen, de hoogste onderscheiding van de St.Gregoriusvereniging, het is een betekenis volle, voor meer dan gewone diensten binnen de kerk op gebied van zang.Terugkijkend en dat is heel ver, begon de carriére al op 8 jarige leeftijd bij het knapenkoor rond 1942, later naar het herenkoor( 1950 ).Met mooie stem van Tinus werd menig lied vertolkt, zeker het Ave Maria en dan niet alleen in de kerk, maar ook op vele feesten-bruiloften, het geld wat daarbij werd opgehaald was voor het St.Antoniusfonds. Maar door de afnemende gezondheid is het zingen heel moeilijk geworden, maar wij bedanken Tinus voor zijn jaren van grote inzet  en muzikale bijdrage aan onze kleine Parochie, Tinus onze dank hiervoor !!!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.