digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Van helpen word je blij!digiDIEK is volop in actie om ons dorp Nieuw-Dijk een nog fijnere plek te laten worden om te wonen.

Een van de kernactiviteiten van de buurtverbinders is om de (hulp)vraag en aanbod van de bewoners bij elkaar te brengen. De buurtverbinders krijgen de meeste vragen persoonlijk maar ook via de website komen de hulpvragen binnen. Zij gaan met deze vraag aan de slag om de juiste persoon te zoeken die deze vraag kan beantwoorden. Gelukkig zijn vele bewoners in ons dorp bereid om zonder betaling iets voor een ander te doen.

Inmiddels hebben we een kaartenbak waarin we de helpers verzamelen. Deze helpers hebben ons als buurtverbinder aangesproken en hun aanbod gemeld. Vele bewoners zijn bereid om iets te doen voor een ander maar willen dit niet direct van de daken schreeuwen. Denk bijvoorbeeld aan een keer te helpen in de tuin, een boodschap te doen, te helpen bij de computer, een keer rijden naar het ziekenhuis. We zijn hier blij mee, want achter de schermen kunnen we veel regelen voor elkaar.

Dus wil je ook een keer je inzetten voor een medebewoner? Spreek ons gerust aan als je ons tegen komt in het dorp. Hoe groter onze kaartenbak hoe meer mensen we kunnen verbinden met elkaar. Of mail ons: Rot13.write('ohhegireovaqrefavrhjqvwx@tznvy.pbz');" target="_blank">

Want van helpen word je blij… en onze mede bewoners worden geholpen.

De buurtverbinders,

Ans, Anneke, Chiel, Glenn, Stanny, Willem en Ceciel

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.