digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Voorzieningen in de toekomst in Nieuw-DijkOp maandag 22 februari aanstaande is er bij Steak'm een bijeenkomst van de werkgroep “Toekomstige Voorzieningenstructuur Nieuw-Dijk” . Aanvang 19:30

Zoals bekend streeft de gemeente enerzijds naar bezuinigingen en anderzijds naar het realiseren van een toekomstige vaste en betaalbare accommodatie voor Nieuw-Dijk. Om dit te bereiken is er door de gemeente het initiatief genomen om samen met Nieuw-Dijk en een adviesbureau te bekijken wat er mogelijk is. Er is vanuit diverse verenigingen een werkgroep samengesteld die samen met het adviesbureau een en ander gaat onderzoeken.

Het doel van deze avond is om samen de mogelijkheden te verkennen hoe in de toekomst de “accommodaties en voorzieningen” in het dorp er uit zouden kunnen gaan zien. Onder accommodaties en voorzieningen verstaan we ruimtes en/of mogelijkheden waar verenigingen en groepen hun activiteiten samen kunnen uitvoeren.

Op deze avond zal aan de orde komen:

Activiteiten nu én in de toekomst!
Van activiteiten naar voorzieningen!
Welke voorzieningen passen bij Nieuw-Dijk?

Gedurende de afgelopen weken heeft de gemeente, het adviesbureau en de werkgroep gegevens verzameld omtrent het gebruik, de kosten van de huidige accommodaties. Deze gegevens dienen als basis voor deze avond.

Graag zien wij velen van onze bewoners op de maandag 22 februari. De toegang is gratis; iedereen is van harte welkom.

Vereniging Leefbaar Nieuw-Dijk

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.