digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Week van de Alfabetisering

  • 172 weergaven


Welcom op pad met de Bibliotheek Montferland in Nieuw-Dijk

Deze week is het de week van de Alfabetisering, met de Week van de Alfabetisering zet Stichting Lezen & Schrijven zich samen met zoveel mogelijk mensen, bedrijven en organisaties in voor een samenleving waarin ruimte is voor een leven lang ontwikkelen. 

Zodat meer mensen de kans krijgen om ook op latere leeftijd beter te leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer of smartphone. Dat is belangrijk, want onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen. 

Op het parkeer terrein van de Meikever zijn Petra Frolich (Bibliotheek Montferland) en Guido Groenendijk (kerncontactpersoon Welcom) het gesprek aangegaan met de inwoners van Nieuw-Dijk over de digitalisering van de wereld en de voor/nadelen daarvan. Tevens konden de mensen met een locatie naar keuze op de foto en kregen de mensen een gelukskoekje met een inspirerende boodschap bij de koffie. 

Tot de volgende keer Petra & GuidoBrowser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.