digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Zomer in Gelderland !!!

  • 1857 weergavenTV Gelderland komt op 10 augustus naar ons dorp om de die dag “Zomer in Gelderland” uit te zenden!!! We krijgen dan na het “verwerken” van het Schuttersfeest een gelegenheid bij uitstek om Nieuw-Dijk in Gelderland flink op de kaart zetten. En daarbij kunnen we ook geld verdienen om de seniorengroep van het Jeugdwerk te sponsoren .

Om dit te realiseren is een team van 10 enthousiaste Nieuw-Dijkers nodig die gedurende die dag de opdrachten van TV Gelderland uit gaan voeren. Het is zeker dat zij gedurende 10 augustus hulp nodig hebben van diverse mensen, die dan gevraagd worden om te helpen met een specifieke opdracht en later met het organiseren van de optocht gedurende te live TV uitzending.

Een groepje mensen hebben zich al beschikbaar gesteld….

MAAR………………

Om 10 augustus tot een groot succes te maken, hebben we meer mensen nodig.

Dus Nieuw-Dijkers trek je stoute schoenen aan, laat van je horen en kom nu zaterdagmorgen om 10 uur naar de Meikever. Daar zit het team in wording, de voorzitters van de verenigingen en nog een aantal vrijwilligers om het programma zo veel gestalte te gaan geven.

Dus maak even wat tijd vrij en kom ons versterken !!!

Jeroen Rosendahl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.