digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Vol gas in Nieuw-Dijk

  • 1644 weergaven

Na een (na)zomer vol met overleg met allerlei partijen gaan we aan de slag in Nieuw-Dijk.

Voor de eerste activiteiten uit de Diekse catalogus heeft het Jeugdwerk en de Seniorenochtend al hun medewerking toegezegd om dit gezamenlijk op te gaan zetten.

Concreet gaan we als eerste aan de slag met het organiseren van extra seniorenochtenden, game competities voor onze gamers in het dorp en samen koken en eten. 

Verder gaan we het Dieks Dorpsloket organiseren in de Meikever waar een ieder met een heel aantal vragen terecht kan.  Een werkgroep is hiermee al geruime tijd bezig om ook andere partijen erbij te betrekken. (Dieks Dorpsloket)

Om deze en toekomstige activiteiten te organiseren is de commissie Exploitatie & Activiteiten op zoek naar vrijwilligers. We hebben nog een hele catalogus met ideeën die we kunnen uitvoeren in en rondom de Meikever.( diekse catalogus najaar 2017 digidiek.pdf)

Heb je interesse mail dan gerust naar


Hartelijke werkgroet van:

Kernteam en Buurtverbinders digiDIEK en Bestuur Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk: 

Willem Wolters, Robby de Reus, Jeroen Rosendahl, Frank Tiemessen, Stanny Baakman, Ine Tempel, Theo Derksen, Theo Jansen, Ans Kraus, Glenn Duis, Henk Strijbis, Jan Moorman en Ceciel Raben

                                             

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.