digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

De dag van Elst, de eerste dagOm 04.30 uur reveille en iedereen heeft goed geslapen maar hetcwas wel een beetje heet in de tent. Erik haalt het ontbijt op welke gereed staat in het restaurant en eenieder neemt er het zijne van; de rest gaat in de heup- dan wel rugtas.05.34 uur met lijn 414 naar Nijmegen, wederom geen Ingo achter het stuur!Erg druk op de Wedren en rond 06.15 uur kunnen starten.
Een aantal Nieuw-Dijkse Bocht 125 - lopers sluit zich aan, te weten Sinead Duis, Jacqueline Könning, Angelica Swenne, Erik Derksen, Maria van den Berg en Esmee Derksen. René Kruijer is al vooruit voor de 50 km.
Erg druk op de Waalbrug en via Lent en Oosterhout op weg naar de Pannenkoekenbakker in Slijk-Ewijk voor de eerste korte pauze rond 09.00 uur.
Vervolgens verder over de open stukken richting Valburg naar Elst alwaar we door Hanneline Oosting met haar team hartelijk worden ontvangen met een hapje en een drankje. We sluiten af met hartelijke dank en de inmiddels traditionele "balkonscene", zie foto. Roderick is er dit jaar niet meer bij vanwege ander werk.
Rond 11.00 uur verder via de nieuwe woonwijken van Elst richting Rijkers woerd (nog 18 km) en we steken de A325 over. Vandaar weer in zuidelijke richting. We gaan het, mede vanwege de hitte, niet redden om in één keer door te trekken naar Bocht 125 en nemen om 13.00 uur een korte pauze op park Bredelaar, net voor Bemmel.
Op de kop af 14.00 uur bij Bocht 125 alwaar een geweldig ontvangst met de traditionele gebakken eieren en ik weet niet hoeveel drank. Na een tijdje vertoeven om 15.00 uur weer vertrokken en na een slopende laatste etappe toch om 16.30 uur allemaal binnen op de Wedren.
We drinken nog een biertje en om 18.00 uur met een bus terug naar camping Lent voor het "avondprogramma", waarover later niks meer.

Deel dit bericht!

Reacties

Suzen Teunissen
18 juli 2018

Superleuk om te volgen Theo. Succes voor jullie allen. Respect.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.