digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Vierde en laatste dag van CuijkGisterenavond is kleindochter Fenna Evy Mennings geboren en we mogen trotse opa Hennie Mennings feliciteren.
Daarnaast viert ons aller Erik Brussen vandaag zijn 51e verjaardag, zijn derde opeenvolgende op de 4-Daagse.
Ons gebruikelijke ochtendritueel wordt uitgebreid met een extra ronde voetverzorging. Vervolgens worden de  "martelwerktuigen" (uitspraak Arnold) aangetrokken en dichtgeknoopt waarna we naar de opstapplaats gaan voor de bus. Ingo heeft vrij vandaag.
Op de Wedren de gebruikelijke zaken waarna we voor de derde opeenvolgende dag richting Hatert vertrekken. Iedereen nog in de race tot tot zover.Goed acht uur voor de tweede keer deze week koffiepauze bij De Diervoort.
Kwart voor elf de 2e stop bij De Burcht in Linden waar speciaal voor ons een schuttersboog is opgetuigd, geweldig toch?
Op naar Beers waar we tegen kwart voor twaalf doorkomen. Het lukt ons echter niet om het Wapen van Beers niet aan te schieten! Het heet dan wel de dag van Cuijk te zijn, maar hier is het ook beersgezellig!
Ondertussen blijven we de kilometers aftikken.
Tegen één uur naderen we Cuijk met een geweldige ambiance. De tientallen DJ's doen hun uiterste best elkaar te overstemmen. Wellicht een idee om één lint met speakers te installeren met één centrale DJ?! Hier liggen dan weer mogelijkheden voor onze Kamphorst!
Via de pontonbrug naar de oostzijde van de Maas en op naar Mook en Malden.
Tussendoor nog wel even biertje gescoord.
Met de temperatuur valt het mee en op de vlakten staat er een aangenaam briesje.
De Via Gladiola opgedraaid en tien over drie Bocht 125 voor de laatste keer dit jaar aangedaan. We weten nu waarom Ingo vanochtend niet op de bus zat!
Na de nodige verzorging mogen krijgen en het team na drie kwartier hartelijk bedankt voor alle goede zorgen deze editie.
Op naar de 4 Heeren in Nijmegen waar een 50-tal familieleden, vrienden en/of bekenden uit Nieuw-Dijk ons verwelkomt en feliciteert met gladiolen en van alles nog wat, rillingen beste mensen. In plaats onderaan in het artikel een aantal extra foto's.

Helaas kunnen we niet te lang blijven wat voor zes uur moeten we binnen zijn. We redden het net en moeten het voor lief nemen dat de publiekstribunes nagenoeg leeg zijn. Maar ja, alles went.Uitschecken en iedereen binnen onze groep heeft zijn/haar welverdiende medaille gehaald.
Op de Wedren nog een paar (plichtmatige) biertjes gedronken en ga het verhaal voor vandaag afsluiten.
Morgen nog de camping "afbreken" en dan naar het schuttersfeest. Als er goede redenen zijn om nog een editie te plaatsen gaan jullie het zien en anders tot volgend jaar.

De totale Nieuw-Dijkse groep bestond dit jaar uit:
- Esmee Derksen
- Maria van den Berg
- Sinead Duis
- Jacqueline Könning
- Angelica Swenne
- René Kruier
- Erik Derksen
- Herbert Könning
- Rein Derksen
- Arnold Jansen
- Hennie Mennings
- Erik Brussen
- Ruud Bieringa en
- Theo Derksen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.