digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

De dag van Wijchen, roze-woensdag, de tweede dagOeps, 04.10 uur is wel erg vroeg Erik. Maar ja, niet zeuren want René is al een tijdje onderweg voor zijn 2e 50-er deze week en in gedachten zijn we helemaal bij hem.
Opfrissen, ontbijten en weer op pad met de bus. Vandaag is de bus eens veel te vroeg waardoor we op afstand al kunnen vaststellen dat Ingo ons vandaag wederom niet rijdt. Op naar de Wedren voor de start.
Gestart en na 10 km bij zuivelboerderij de Diervoort zowaar een echte ouwerwetse koffiepauze.
Vanwege Roze-woensdag dragen we (de mannen) een bijzondere outfit met en "hele foute pet" waar we erg veel positieve reacties voor mogen ontvangen.

Vandaag loopt Lianne voor één dagje met ons mee en het zal zeker gezellig worden. 0Via Wijchen, met een familiefoto van Erik en Theo Derksen met Geert van (ome) Jan Wiendels, naar de tennisverenigingen Vormer, waar we om 10.30 uur aankomen. Eerst maar een traditionele Brabantse Schrobbelaar met een aansluitend soepje met nog iets erbij.

De volgende etappe is een korte bij café Anneke in Wijchen waar de muziek traditioneel vanaf het dak speelt en deze er dus niet zoaar van af wil. Niet iedereen mag (mee) naar binnen.????
14.05 uur, tussen Beuningen en Weurt, bij Bocht 125 met de traditionele ontvangst. Een aantal bekende sub-sponsoren is weer meegekomen om ook ons als wandelaars te ondersteunen, kippenvel beste mensen.
Ja, dan moeten we toch maar weer verder, de Wedren ligt immers in Nijmegen!
Na een tractatie van Niek Bodd, bedankt Niek, om 16.40 uur allemaal binnen en de controlekaartjes voor morgen weer gehaald.


We maken nog even een afsluitende foto bij de gladiolenbak, "nem'n d'r nog 'n paar", en gaan terug naar de camping.

En dan nog de pijntjes, ach ja!!!!Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.